(067) 904-99-11 (050) 633-77-63 (044) 222-50-34
  • Швидко-розчинний препарат-шок хлор на основі хлору AquaDOCTOR С60-Т (50 кг)

    Швидко-розчинний препарат-шок хлор на основі хлору AquaDOCTOR С60-Т (50 кг)

    Бренд: Aquadoctor
    Товарний код: С60-Т (50 кг)
    Наявність: Уточнюйте за телефоном
    Код товару: 1096
    13826 грн. 354.51$ 336.79€

     
     
    Швидко-розчинний препарат-шок хлор на основі хлору AquaDOCTOR С60-Т (50 кг) — ваш заказ

    Имя:

    Телефон:

    Комментарий:

    Пожалуйста, укажите ваше имя и телефон, чтобы мы могли связаться с вами

    Органічний швидкорозчинний склад на основі хлору в гранулах (Аквадоктор C60) або невеликих таблетках по 20 грам (Аквадоктор С60-Т) призначений для шокової (ударної) обробки води, для поточної обробки води в басейні. Являє собою стабілізований склад - не вимагає додавання стабілізаторів хлору в воду.Препарат Аквадоктор С60 (Аквадоктор С60-Т) у своєму складі містить 60% активного хлору. Засіб розчиняється у воді без осаду і нерозчинних відкладень, не веде до утворення осаду і засмічення очисних фільтрів (не містить вапна), при використанні не змінює рівень рН (рН-нейтральний). Робить позитивний, стабілізуючий вплив на вільний хлор у воді. Може використовуватися при будь-якому рівні жорсткості води. Стійкий до впливу прямих сонячних променів і високої температури - може бути використаний у відкритих басейнах без ограніченій.Состав ефективно і негайно руйнівно впливає на бактерії, віруси, грибки, окисляє органічні речовини, що викликають помутніння води басейну. Призначений для басейнів з будь-яким покриттям: скляна і керамічна плитка, вініл, плівка ПВХ, поліестр, скловолокно - НЕ знебарвлює і не руйнує ці матеріали. Для уникнення знебарвлення матеріалу необхідно вводити засіб Аквадоктор С60 (С60-Т) попередньо розчиненим у воді, виливши розчин по периметру басейну, або через скімери, плаваючі дозатори, Хлорінатор.
     
    Дозування - Первинна (шокова) обробка: виміряти уровнь pH і, якщо необхідно, привести значення рівня рН до норми (7,2-7,4). Додавати препарат необхідно з розрахунку 20 грам (або одна таблетка) препарату на 1 м3 води. Для цього розчиніть необхідно кількість препарату у воді в окремій ємності (цебрі). Потім вилийте отриманий розчин по периметру басейну і включіть фільтрувальну установку
    Після додавання препарату в воду басейну не можна купатися протягом 10 годин. Тому проводити обробку варто ввечері, а вранці вже можна купатися.
    Для якісної дезінфекції потрібно технологічна перерва не менше 10 годин. Купатися в цій час не можна. Тому будь-яке хлорування води краще проводити ввечері. Після технічної перерви перевірте рівень рН (повинен бути 7,2-7,4) і рівень активного хлору (повинен бути 0,3-0,6мг, але не більше 2мг).
    Регулярна обробка: виміряйте і відкоригуйте рівень pH води, виміряйте рівень хлору. Додавайте щодня 2-3г засоби (С60) на 1м3 води або 1-2 таблетки (С60-Т) на 10 м3 раз на три дні. Рівень вільного хлору повинен бути в межах 0,3-0,6 мг / л.
    Наведені дозування і інтенсивність використання препарату є рекомендаційною. Кожен басейн індивідуальний за якістю води, навантаженні на басейн, фільтрувального устаткування, температурному режиму і тд. - Тому наведені дози можуть бути, як зменшені, так і збільшені аж до подвійної дози.

     

     

    Написати відгук

    Ваше Ім’я:


    Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

    Рейтинг Погано           Добре

    Введіть код, вказаний на зображенні:



    Мы Вам перезвоним!

    Введите Ваш телефон